ДЕЛ ОД БОГАТАТА СЕЛЕКЦИЈА НА ОПТИКАТА ВО ВИЗИА

 Над 20 годишно искуство во изработка на сите видови стакла, моно-бифокали, прогресиви, затемнети во боја…

Работно Време

Понеделник - Петок     08:00 - 19:00

Сабота                                09:00 - 13:00

Контакт

(02) 309 20 40

(02) 309 20 30

070 339 164

eyecenter@vizia.com.mk

Vizia - Centar za oci