Чекална

Чекална

Чекална

Чекална

Чекална

Оптика

Прегледи Др. Кемера

Прегледи Др. Денова

Прегледи

Прегледи

Чекална

Операции

Операции

Операции

Операции

Операции

Операции

Операции

Операции

Најстарата пациентка 104г успешно оперирана во Визиа

ВИЗИА пред болницата Ротшилд во Париз

Lorem ipsum dolor sit

Со Др. Serge Samama

Dr. Lipschitz - Izrael

Со Др. Даскалов Веселин од Софија

Др. Милка која работеше во Визиа 20год

Работно Време

Понеделник - Петок     08:00 - 19:00

Сабота                                09:00 - 13:00

Контакт

(02) 309 20 40

(02) 309 20 30

070 339 164

eyecenter@vizia.com.mk

Vizia - Centar za oci