УСЛУГИ:

Во ВИЗИА се грижиме секој пациент да ја добие потребната услуга во најкратко време

ОПЕРАЦИИ:

На секој начин се стремиме да операциите бидат што помалку непријатно чувство

ОПРЕМА:

Поседуваме комплетна компјутеризирана опрема од последна генерација

ПОВЕЌЕPregledi.html
СО НАША ПОМОШ
          ПОБЛИСКУ ДО
         ЈАСЕН ВИД...
ПОВЕЌЕOperacii.html
ПОВЕЌЕ

ВИЗИА се докажа низ последната деценија со многубројни задоволни пациенти како од прегледите така и од оперативните ЗАФАТИ.

 
 

Kompjuteriziran  Refraktor

Manuelen  Refraktor X3

Digitalen  Biomikroskop

Fundus  Camera

Canon CR2 Plus AF

Yellow 577nm  Laser

YAG  Laser

Haag Streit  Lensstar

Non-Contact

Biometer

Vidno  Pole

(Perimetar)

Canon

AutoPuff

Tonometar

EhoGrafija

Topograf

Canon

Autofraktometar RK-F1

Pahimetar

EXCIMER  Laser

Nidek EC5000

Shin Nippon

Autofraktometar

Huvitz

Lensmetar

Oprema za

obrabotka na stakla i naocari

OCT

Copernicus Plus

Opticka koherentna

tomografija